Over Gietvloer-prijs.com

Gietvloer-prijs.com is een onafhankelijke website waar we bezoekers zo goed mogelijk proberen te helpen bij de oriëntatie naar en de aankoop van een nieuwe gietvloer. Naast veel algemene informatie over de verschillende soorten gietvloeren bieden we bovendien ook de mogelijkheid om door middel van ons gietvloer offerte formulier een offerte op te vragen bij meerdere gietvloer bedrijven.

Hoe onafhankelijk is Gietvloer-prijs.com?

Gietvloer-prijs.com is primair gericht op consumenten en zal altijd alle informatie in het teken zetten van het zo goed mogelijk helpen van de consument.

Waar verdient Gietvloer-prijs.com zijn geld mee?

Om in onze kosten te voorzien hebben we op de meeste contentpagina’s advertenties geplaatst van Google. Per klik krijgen we een klein bedrag en dit zorgt ervoor dat we een deel van onze kosten kunnen dekken.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid voor bezoekers om offertes aan te vragen bij de verschillende gietvloer bedrijven. Hiervoor vraagt Gietvloer-prijs.com een kleine vergoeding van de aangemelde bedrijven.

Wat doet Gietvloer-prijs.com met mijn gegevens?

We gebruiken cookies op onze website om het klikgedrag van onze bezoekers te meten. Hiermee kunnen we vooral zien welke pagina’s goed gelezen worden en welke minder. Hiermee proberen we continu onze website te verbeteren dat bezoekers nog beter geholpen worden. Dat dit werkt blijkt wel uit het feit dat onze bezoekers meerdere pagina’s bekijken voordat ze weer vertrekken.

Uw persoonsgegevens worden nooit aan derden verkocht.

Hoe kan ik contact opnemen met Gietvloer-prijs.com

Dat is heel eenvoudig. Via ons contact formulier kun je al je vragen stellen en we proberen daar zo snel mogelijk op te reageren.

Hoe kan ik als gietvloer bedrijf contact opnemen met Gietvloer-prijs.com

Stuur voor zakelijke voorstellen een e-mail naar info@gietvloer-prijs.com